Meubelen Beringen

meubelen beringen

Opzoek naar meubele in Beringen ?

Als je op zoek bent naar de mooiste meubelen of de mooiste interieurspullen, dan moet je bij meubelen Beringen zijn. Deze firma maakt meubels op maat, herstelt jouw oude zetels en nog veel meer. Hetgeen meubelen Beringen aanbiedt, zijn vooral meubels in een landelijke stijl. Het is verbluffend wat meubelen Beringen allemaal maakt. De projecten die dit bedrijf reeds afgewerkt heeft, zijn gewoonweg schitterend. Dit heeft niet alleen te maken met de ervaring die meubelen Beringen reeds heeft, maar ook met de kwaliteitsproducten waarmee gewerkt wordt om de meubels en de accessoires tot een prachtig geheel te maken.

Meubelen Beringen: voor de inrichting van jouw huis

Voor de inrichting van jouw huis moet je dus duidelijk bij meubelen Beringen zijn. Je kan er de mooiste spullen aankopen voor je slaapkamer, je woonkamer, je eetkamer, enzovoort. Als je meubelen aankoop van deze meubelwinkel, dan straalt jouw huis ongetwijfeld een bijzondere, elegante stijl uit, gecombineerd met een zeer ontspannen indruk.

Maak de inrichting in de juiste volgorde

Het is belangrijk om de inrichting in de juiste volgorde uit te voeren. Koop daarom eerst de grotere meubels aan, zoals: kasten, tafels, stoelen, zetels, enzovoort. Nadien kan je de afwerking van het geheel maken. Natuurlijk is een ruimte pas een goed geheel wanneer deze zowel hoofdmeubelen, als bijzetmeubelen en accessoires bevat.

De voorwaarden om een perfecte ruimte te bekomen zijn niet echt te definiëren, maar belangrijk is dat je in dezelfde kleuren en in dezelfde stijl blijft. Als je hier zelf niet goed in bent, kan je beroep doen op de service van Xanders Interiors, de meubelwinkel die gelegen is in het Limburgse Beringen. Zij kennen alles omtrent het inrichten van een huis en helpen je zeer graag verder.

Wanneer jij een voorstander bent van een bepaald thema, dan kan je jouw inrichting hiermee opvullen. Een schilderij of een standbeeld in je geliefde thema toevoegen aan de ruimte, zal je een goed gevoel geven. Vooraleer je meubels gaat aankopen, moet je dus goed nadenken over hetgeen je juist wilt. Waarnaar je op zoek bent is voor iedereen anders, maar ongetwijfeld zal Xanders Interiors hetgeen je verkiest kunnen ontwerpen! Accenten die je aan de ruimte toevoegt, zoals een bloemetje of een elegant schaakspel, maken de ruimte ineens helemaal anders en natuurlijk veel beter. Wanneer je een ruimte inricht met nieuwe meubels en accessoires, moet je natuurlijk ook denken aan het praktische ervan. Zowel het praktische als het decoratieve mogen niet weg te denken zijn bij de aankoop van meubels. Een kleine tafel in een inkomhal kan bijvoorbeeld een mooi accent zijn en natuurlijk ook erg praktisch. Een ander mooi voorbeeld, is een sierlijke voetenbank in de woonkamer. Een stijlvolle voetenbank is natuurlijk altijd erg mooi. Ook dit is natuurlijk praktisch om te gebruiken.

Denk dus goed na over de nieuwe meubels die je gaat aankopen, maar ook de accessoires zijn belangrijk om extra accenten te geven aan de ruimte. Ga vervolgens langs bij Xanders Interiors in Beringen en je zal versteld staan wat een prachtige inrichting van je huis er wordt getoverd!

Xanders interior Contact

Sint-Truidersteenweg 361, Hasselt • T +32 (0)11 283769 • M +32 (0)475 91 34 24 • info@xandersinteriors.be
ma-za: van 10 tot 18u, zondag: van 14 tot 18u, woe gesloten