Klassiek wonen beringen

Klassiek wonen beringen

Heel wat mensen houden ervan om klassiek te wonen. Iedereen heeft zijn eigen stijl en één daarvan is uiteraard klassiek wonen beringen. Als u in beringen woont, dan kan u steeds beroep doen op onze diensten. Wij bieden het beste maatwerk uit de hele omstreken.

Klassiek wonen beringen: een klassieke woonkamer

Hoewel er tal van verschillende manieren zijn om uw woonkamer te schikken, blijven klassieke woonkamers bij heel wat mensen de grote favoriet. Deze worden ook wel eens traditioneel ingerichte woonkamers genoemd. Zelfs al is een woonkamer ontworpen in een meer hedendaagse stijl, toch blijven er vaak klassieke elementen terugkeren. Natuurlijk heeft een woonkamer meer uitstraling en stijl, als alles een klassiek karakter bevat. Een wirwar van allerlei stijlen door elkaar, straalt uiteraard veel minder, of geen, elegantie uit! Als u de perfecte klassieke schoonheid voor uw woonkamer wenst, kunnen wij u daarbij helpen! Bij ons past alles mooi bij elkaar, want aan onze jarenlange ervaring op het gebied van klassiek wonen, kan niemand anders tippen!

Klassiek wonen beringen: evenwicht

Wanneer u klassiek wilt wonen, is evenwicht één van de belangrijkste factoren. De combinatie van het woonkamermeubilair, de accessoires en de kunstwerken zien er het beste uit als u ze in evenwicht houdt. Dit betekent dus dat u alles op een bepaalde manier moet schikken, zodat alles in evenwicht is en blijft. Dit kan verkregen worden door het juiste aantal stukken in een ruimte te plaatsen en door de juiste kleuren en stijlen te gebruiken. Ook is het mogelijk dat één groot stuk een beter evenwicht behoudt, dan twee kleinere stukken.

Klassiek wonen beringen: de plaatsing

Het evenwicht van een ruimte in balans houden en verbeteren, is mogelijk door de juiste plaatsing van het woonkamermeubilair en de bijhorende accessoires. Sommige meubels zullen beter tot hun recht komen, als ze gecentreerd staan. Andere meubels zullen daarentegen mooier tegen de muur staan, of in een vensterpositie. De plaatsing van kleinere stukken, moet goed afgewogen worden tegenover de grotere stukken. Een grote tafel wordt dus op een andere manier geplaatst dan een bijzettafel, of een zeteltje. Ook boekenkasten moeten op een visueel evenwichtige wijze geplaatst worden.

Klassiek wonen beringen: zetels

Als het over klassiek wonen gaat, dan spelen ook de zetels hierin een belangrijke rol. De juiste zetels, in combinatie met de juiste kussens, stralen een prachtige verschijning uit als ze correct geplaatst zijn. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Wordt er gewoon aan elk uiteinde een kussen gelegd, of houdt u meer van even aantallen? Ook zijn er mensen die houden van een volledige rij met kussens. Wat u ook verkiest, alles moet goed in evenwicht blijven.

Klassiek wonen beringen: muurdecoratie

Ook muurdecoratie is erg belangrijk. Het plaatsen van de juiste kaders, foto's en schilderijen is van het allergrootste belang voor de afwerking van een ruimte. Kunst aan de muur mag niet ontbreken bij klassiek wonen. Hierin moet tevens rekening gehouden worden met de kleuren en de print voor het creëren van de perfecte look. Buiten deze muurdecoratie zijn ook gewone accessoires niet weg te denken. De juiste kaarsen maken bijvoorbeeld de perfectie van klassiek wonen!

Xanders interior Contact

Sint-Truidersteenweg 361, Hasselt • T +32 (0)11 283769 • M +32 (0)475 91 34 24 • info@xandersinteriors.be
ma-za: van 10 tot 18u, zondag: van 14 tot 18u, woe gesloten