Landelijke meubels

Landelijke meubels

Opzoek naar Landelijke meubels ?

Landelijke meubels stralen een unieke en een zeer aangename sfeer uit. Heel wat mensen zijn dan ook op zoek naar de mooiste, landelijke meubels om hun interieur op te frissen of te vernieuwen. Als je interesse hebt in deze stijl van meubels, moet je zeker eens langsgaan bij Xanders Interiors. Je zal versteld staan welke prachtige meubels dit bedrijf kan maken. Inderdaad, je leest het goed: bij Xanders Interiors maken ze meubels op maat in een landelijke stijl! De projecten die dit bedrijf reeds uitvoerde, zijn buitengewoon prachtig! De jarenlange ervaring die zij reeds hebben, is natuurlijk een groot voordeel.

Landelijke meubels: een rustige sfeer

Landelijke meubels zijn om vele redenen erg gegeerd. Als eerste voordeel zijn ze gewoon heel erg mooi. Een ander voordeel is de duurzaamheid van deze meubels. Het derde voordeel is de sterkte van deze meubels en als laatste voordeel kan er meegegeven worden dat landelijke meubels een zeer rustige sfeer weergeven. Dat is natuurlijk erg belangrijk, want wie wilt er nu thuis niet in een rustige omgeving zitten. Uiteraard kunnen er nog meer voordelen bedacht worden, zoals de schoonheid van het interieur dat vergroot.

Landelijke meubels: Het hout is belangrijk

Het hout is zeer belangrijk als het over meubels gaat met een landelijke stijl. De meubels worden uit een zeer zacht hout gemaakt. Het hout straalt dan ook een aparte charme uit en dat is één van de redenen waarom mensen deze stijl verkiezen.

Landelijke meubels: De meubels passen overal

De meubels in een landelijke stijl passen overal. Of je nu woont in een moderne woning op het platteland, in een boerderij, of in een appartement in de stad: landelijke meubels voegen hun eigen, mooie tint aan een ruimte toe.

Landelijke meubels: Een gevoel van warmte

De op maat gemaakte meubels van Xanders Interiors zijn zo gemaakt dat ze een apart gevoel van warmte uitstralen. Hun aanwezigheid geeft een zeer aangenaam gevoel om welkom te zijn. Met deze meubels in huis, wordt de chaos van het hectische, dagelijkse leven op het werk verlicht. Je voelt je elke dag opnieuw ontspannen en klaar voor een nieuwe werkdag!

Landelijke meubels: Allerlei mogelijkheden

Landelijke meubels zijn er in allerlei soorten en maten. Als je op zoek bent naar een prachtige zetel, een aangename eettafel, of een handige salontafel: bij Xanders Interiors kunnen ze het allemaal voor jou maken! Ze maken zelfs een buitengewoon schitterende trap als je dit verkiest.

Niet alleen voor nieuwe meubels kan je beroep doen op Xanders Interiors. Ook kan je bij hen terecht voor het herstellen of vernieuwen van jouw oude meubels. Zelfs jouw oude zetels overtrekken kunnen zij als de beste!

Houtwerk op maat

Bij Xanders Interiors maken ze dus houtwerk op maat. Er wordt niet alleen rekening gehouden met jouw wensen, maar ook met je beschikbare budget voor het maken van de meubels. Beide zaken zijn natuurlijk erg belangrijk. Het houtwerk wordt met de grootste zorg behandeld. Als jij interesse hebt in landelijke meubels op maat, dan moet je zeker eens langsgaan bij Xanders Interiors voor een vrijblijvend gesprek en een mooi ontwerp!

Xanders interior Contact

Sint-Truidersteenweg 361, Hasselt • T +32 (0)11 283769 • M +32 (0)475 91 34 24 • info@xandersinteriors.be
ma-za: van 10 tot 18u, zondag: van 14 tot 18u, woe gesloten